PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Θεσσαλονίκη (6-7/2014)

Στα τέλη Μαΐου είχαμε αναφέρει την εμφάνιση ενός άγνωστου αντικειμένου στον ουρανό της Θεσσαλονίκης το οποίο είχε εντοπιστεί από δύο ανεξάρτητες πηγές (Άγνωστο αντικείμενο στην Θεσσαλονίκη (26/5/2014). Από εκείνο το γεγονός και μετά και σε συχνή επαφή της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω με τον έναν από τους δυο μάρτυρες, τον Βασίλη, και αφού του μεταφέραμε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την συμπεριφορά αυτών των αντικειμένων και την πιθανή επανεμφάνιση του τις επόμενες ημέρες, καταφέραμε να έχουμε ένα μικρό θετικό αποτέλεσμα. Το αντικείμενο εμφανίστηκε τρεις φορές ακόμη τις επόμενες ημέρες (στην τρίτη εμφάνιση παρουσιάστηκαν τρία αντικείμενα), ενώ σε μια από αυτές κατάφερε και να το βιντεοσκοπήσει, αλλά εξαιτίας της νύχτας και της μεγάλης απόστασης η εικόνα δεν είναι πολύ καθαρή, με αποτέλεσμα να μην μας δίνει την δυνατότητα να επεξεργαστούμε το υλικό. Παρακάτω ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τις τέσσερις εμφανίσεις όπως καταγράφηκαν από τον ίδιο τον αυτόπτη μάρτυρα, Βασίλη.

26/5/2014

"Εγώ μένω στην περιοχή Χαριλάου Θεσσ/νίκης... τις πρώτες ώρες της 26/5/2014 και πιο συγκεκριμένα στις 1:25πμ το βράδυ παρατήρησα εγώ με έναν φίλο μου ένα κόκκινο φωτεινό αντικείμενο να ανυψώνεται κοντά στον Χορτιάτη και μου έκανε τεράστια εντύπωση... διαβάζοντας τις μαρτυρίες και άλλων ατόμων για φωτεινά κόκκινα αντικείμενα διαπίστωσα πως ταίριαζε απόλυτα.. ήταν ένα και ανυψώνονταν για περίπου ένα λεπτό αρκετά αργά, στη συνέχεια άρχισε να κινείται βορειοδυτικά και μέσα σε 10 περίπου δευτερόλεπτα και σιγά σιγά άρχισε να εξασθενεί και να χάνεται... δεν ήταν ούτε ελικόπτερο γιατί ήταν μακριά από εμένα και φαινόταν σταθερά κόκκινο και πολύ μεγάλο και φωτεινό για ελικόπτερο.. αλλά ούτε και αεροπλάνο".

5/6/2014

"To ίδιο πιθανόν κόκκινο αντικείμενο αυτή τη φορά στις  11:28μμ αρκετά πιο κοντά και επομένως αρκετά πιο φωτεινό ξαναεμφανίστηκε στο Χορτιάτη! Σηκώθηκε κάτω από το βουνό και με μέτρια ταχύτητα έφτασε το ύψος των 50 μέτρων περίπου.. αφού σηκωνότανε για 20 δευτερόλεπτα περίπου, με την ίδια ταχύτητα σαν να πήγε από την πίσω μεριά του βουνού και χάθηκε! Στη συνέχεια μετά από δύο λεπτά περίπου στις 11:30 ξαναεμφανίστηκε λίγο πιο ψηλά γύρω στα 100 μέτρα στο ίδιο σημείο και αφού παρέμεινε εκεί για 1 λεπτό περίπου, σταδιακά άρχισε να μειώνεται η φωτεινότητά του μέχρι που χάθηκε!"

7/6/2014

"Το κόκκινο άγνωστης ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο ξαναεμφανίστηκε στις 1:00 αυτή τη φορά πολύ μακριά δυτικά-βορειοδυτικά και λίγο πιο δεξιά από τη φωτιά των πετρελαίων της Θεσσαλονίκης (όπως φαίνεται από Χαριλάου). Ήταν το ίδιο κόκκινο αλλά λόγω της απόστασης φαινότανε αρκετά πιο μικρό. Κινούνταν προς τα αριστερά δηλαδή πλησίαζε τη φωτιά για 20 δεύτερα περίπου μέχρι που έφτασε στο ύψος της φωτιάς. Εκεί σαν να πήρε λίγο ύψος και σταδιακά έσβησε.. Μετά από 10 δεύτερα περίπου εμφανίστηκαν τρία μαζί!  Ίσως να ήταν το ίδιο και άλλα δύο αυτή τη φορά αρκετά ψηλά!  Το φως τους σαν να ήταν λίγο πιο ανοιχτό κόκκινο αλλά πολύ φωτεινό! ..μέσα σε 15 δεύτερα περίπου έσβησαν και δεν ξαναεμφανίστηκαν".

10/6/2014


"Πιθανότατα το ίδιο αντικείμενο ξαναεμφανίστηκε στις 11:05 σε αρκετά μεγάλη απόσταση βορειοδυτικά. Ήταν μικρό λόγω απόστασης αλλά φωτεινό (πιθανότατα να ήταν κόκκινο). Άρχισε να είναι ορατό από ένα μέτριο ύψος , σχεδόν ίδιο με της προηγούμενης εμφάνισης. Ανυψωνότανε για 10 δεύτερα αργά και αφού έφτασε σε ένα συγκεκριμένο ύψος, άρχισε να κατεβαίνει πάλι αργά για 15 περίπου δεύτερα φτάνοντας στο αρχικό ύψος εμφάνισης. Αφού χάθηκε/εξασθένησε το φως του και ξαναδυνάμωσε για 3-4 φορές, χάθηκε και δεν ξαναεμφανίστηκε".

ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟ Ερ.Ε.Ν.Ζω