PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Σέιχ Σου (8/6/2012)

Γεια σας!!! Το όνομα μου είναι Γιάννης (24 ετών από Κατερίνη), σας γράφω για να σας πω ότι τη Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012 βρισκόμασταν στο Σειχ Σου, 5 άτομα, στις 9.30 το βράδυ περίπου όταν απ' τον Θερμαϊκό άρχισε να φαίνεται ένα πολύ έντονο φως να κινείται προς το μέρος μας. Η περιγραφή ταιριάζει απόλυτα με τις περιγραφές που παρουσιάστηκαν σε διάφορα blogs τις τελευταίες μέρες για τη Θεσσαλονίκη. Κινούνταν πολύ αργά είχε έντονο κόκκινο-πορτοκαλί φως, ήρθε απ' τον Θερμαϊκό, πέρασε πάνω απ' την πόλη κ μετά ακριβώς από πάνω μας (πάθαμε σοκ απ' το φως κ την κίνηση του) κ συνέχισε μέχρι που χάθηκε στην άλλη μεριά του ορίζοντα. Συνολικά ήταν ορατό για περίπου 2-3 λεπτά.
Επίσης υπάρχει ένα ακόμα ζήτημα. Παρόμοια αντικείμενα εμφανίζονται στον νυχτερινό ουρανό κ γίνονται ορατά αρκεί να είσαι μακριά απ' τα φώτα τις πόλης. Είμαστε περίπου 8 άτομα που τα έχουμε δει επανειλημμένα από τα Πιέρια όρη. Βλέπουμε 10-15 περιστατικά τη βραδιά! Κινούνται προς κάθε κατεύθυνση στον ουρανό κ επίσης αλλάζουν πορεία κ ένταση στο φως τους με εντελώς ακανόνιστους τρόπους. Η ταχύτητά τους μπορεί να είναι από πολύ μεγάλη έως ''προκλητικά' αργή. Δεν υπάρχουν φωτογραφίες η βίντεο προς το παρών, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταγράψουμε. Μόνο μέσα από κιάλια τα είδαμε κ ήταν αρκετά περίεργα αλλά δεν μπορώ να πω κ κάτι παραπάνω με σιγουριά. Μόνο ότι δεν είναι αεροπλάνα με τπτ.. ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΑΠΛΑ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠ' ΤΑ ΦΩΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ Κ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΤΕ ΣΑΝ ΑΣΤΕΡΙΑ ΠΟΥ ΚΙΝΟΥΝΤΑΙ!!!!!

Για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη στο Σειχ Σου στις 8-6-2012, να σας πω ότι κινούνταν πολύ (προκλητικά) αργά κ είχε έντονο πορτοκαλί-κόκκινο φως. Αυτό που τράβηξε την προσοχή ενός φίλου εκείνη τη στιγμή ήταν το έντονο φως του (ότι πιο φωτεινό υπήρχε στον ουρανό εκείνη τη στιγμή κ ότι πιο φωτεινό έχω δει εγώ προσωπικά) κ το γεγονός ότι κινούνταν. Η σελήνη δεν είχε εμφανιστεί ακόμα στον ουρανό, ήταν 9.30-10.00 το βράδυ. Ο καιρός ήταν αίθριος χωρίς καθόλου σύννεφα πέρα απ' το νέφος που υπάρχει μόνιμα πάνω απ' τη Θεσσαλονίκη. Το σχήμα του φωτός ήταν σφαιρικό, σαν μια φωτεινή μπάλα. Για την πορεία του τώρα, ήταν σαν να έρχεται από τη μεριά της Πιερίας, πάνω απ' τον Θερμαϊκό, πέρασε πάνω απ' την Θεσσαλονίκη  κ ερχόταν προς το μέρος μας. Όταν έφτασε από πάνω μας δεν ακουγόταν απολύτως τίποτα κ αυτό το έκανε ακόμα πιο περίεργο γιατί φαινόταν να πετάει πολύ πιο χαμηλά από κάθε αεροπλάνο που μπορεί να πετούσε τριγύρω κ μπορούσαμε να το ακούσουμε. Φαινόταν να κάνει κ κάποιες αδιόρατες κινήσεις δεξιά κ αριστερά με πολύ ''χάρη'', αλλά γενικά κράτησε σταθερή πορεία μέχρι που χάθηκε πίσω απ' τα βουνά στην αντίθετη κατεύθυνση απ' αυτή που ερχόταν.


ΠΗΓΗ: ΑΡΧΕΙΟ Ερ.Ε.Ν.Ζω