PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Majestic 12

Η οργάνωση Majestic 12 αποτελεί το εργαλείο ενός αφανούς κορυφαίου κυβερνητικού σχεδίου που περιλαμβάνει την προεδρική και στρατιωτική εμπλοκή, για την έγκριση όλων των χειρισμών που αφορούν την εξωγήινη παρουσία στην γη και την συγκέντρωση στοιχείων και τεχνολογίας. Η δράση της φαίνεται να εμπεριέχει όχι μόνο την επαφή με εξωγήινους επισκέπτες και την διαχείριση των συνθηκών που προκύπτουν από αυτή, αλλά και τον έλεγχο των στοιχείων που διαρρέουν ηθελημένα ή όχι. Έτσι είναι θεμιτή τόσο η επιλεκτική και φιλτραρισμένη πληροφόρηση όσο και ο αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης με την διοχέτευση πλαστών πληροφοριών. Οι πρώτες σκέψεις για την δημιουργία μια ολιγομελούς κρυφής ομάδας υπήρξαν από 1941, όταν συνέβη η πρώτη επιβεβαιωμένη συντριβή εξωγήινου σκάφους στο ακρωτήριο Girardeau, στο Μισσούρι των ΗΠΑ. Έγινε προσπάθεια αντιγραφής του σκάφους και των τεχνολογιών του, αλλά δεν κατέστη δυνατό να υπάρξει μια σημαντική κατανόηση των μηχανικών και τεχνολογικών του δυνατοτήτων και ουσιαστικά ήταν μια ασυντόνιστη και αποτυχημένη επιχείρηση. Μόνο μετά το Roswell κρίθηκε απαραίτητη η ανάγκη της συγκρότησης μιας επιτροπής που να μπορεί να διαχειριστεί όλες της πτυχές ενός τέτοιου άκρως σημαντικού θέματος.

Τα πρώτα βήματα της δημιουργίας της αφανούς οργάνωσης παραπέμπουν στις 24 Σεπτεμβρίου 1947. Τότε ήταν που ο πρόεδρος των ΗΠΑ Harry Truman αναθέτει στον Υπουργό Άμυνας James Forrestal να προχωρήσει τις διαδικασίες. Κλήθηκαν να συνεργαστούν επιστήμονες με παγκόσμιο κύρος και μοναδική προσφορά στην εξελικτική διαδρομή της ανθρωπότητας. Τέτοιοι ήταν οι Bous Vannenar, o Albert Einstein, o Robert Oppenheimer. Επίσης ανώτεροι αξιωματικοί όπως ο Hoyt Vandenberg, o Roscoe Hillenkoetter και ο George Marsall. Σε αυτούς προστέθηκε ένα επίλεκτο σώμα άλλων επιστημόνων και εργαζομένων σε απόρρητα προγράμματα. Ο στόχος όλων αυτών ήταν να προσδιοριστεί η παρουσία των εξωγήινων σκαφών στους ουρανούς, να προσδιοριστούν οι στόχοι τους και να εξεταστούν οι δυνατότητες απόκτησης αυτής της τεχνολογίας και οι δυνατές εφαρμογές της.Ο Harry Truman συγκέντρωσε της εισηγήσεις που ζήτησε, και βρήκε ακόμα και τους χρηματοδότες της. Θεώρησε όμως ότι έπρεπε τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να μην ενημερωθεί ούτε καν η CIA μέχρι να υπάρξει νομοθετική ρύθμιση που να δίνει εξουσία στον πρόεδρο να ελέγχει και να κατευθύνει τέτοιες μυστικές οργανώσεις σε συνθήκες απορρήτου ακόμα και σε μη πολεμική περίοδο.


Στην πραγματικότητα η Majestic 12 αποτελούσε τουλάχιστον στα πρώτα στάδια μια μυστική οργάνωση ακόμα και για τις ίδιες της δομές της Αμερικάνικης Κυβέρνησης. Ο τελικός σχηματισμός της οργάνωσης έγινε επί προεδρίας D.Eisenhower και με την συνεργασία της CIA, αλλά και άλλων μυστικών υπηρεσιών ασφαλείας όπως  η NSA, και η DIA. Το 1954 μια ανεξάρτητη έρευνα της Αμερικανικής Δικαιοσύνης έφερε στο φως απόρρητα έγγραφα που φάνηκε να έχουν συνταχθεί από άτομα που ανήκαν στην Majestic 12. Τα έγγραφα αφορούσαν διαλόγους  - προφανώς απομαγνητοφωνημένα κείμενα - που περιέγραφαν όχι μόνο τις διαδικασίες αναγνώρισης των UFO, αλλά και τον τρόπο περισυλλογής τους, που έπρεπε να σταλούν τα συντρίμμια και ποιοι αποκλειστικά έπρεπε να αναλάβουν την εξέταση τους. Αναφέρονται ακόμα η σύσταση ομάδων με διαφορετικούς ρόλους. Σαν τέτοιοι ήταν, ο σχηματισμός αναλυτικών εγχειριδίων στα στάδια της ανάλυσης της εξωγήινης τεχνολογίας, η συλλογή των νεκρών σωμάτων των εξωγήινων, η μεταφορά αυτών που ζούσαν, η απομόνωση τους και η επιτήρησή τους. Τέλος περιγράφονται οι τρόποι με τους οποίους θα επιτυγχανόταν η συσκότιση των γεγονότων από τον Τύπο, όπως επίσης και η συντονισμένη παραπληροφόρηση. Η έρευνα και η ανακάλυψη αυτών των στοιχείων δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ. Φαίνεται όμως ότι ήταν η αιτία της επίσπευσης των διαδικασιών για την ουσιαστική ενεργοποίηση της Μajestic 12.

Η δραστηριότητα της Magestic 12 αν και αναφερόταν σε στενό κυβερνητικό, στρατιωτικό και επιστημονικό επίπεδο, έγινε ευρύτερα γνώστη στον Αμερικανικό λαό περίπου 30 χρόνια αργότερα. Συγκεκριμένα έφτασε στα χέρια της Jaime Shandera,  μιας παραγωγού ταινιών του Hollywood - η οποία δεν είχε ασχοληθεί ποτέ με το θέμα των UFO -, και του ερευνητή των UFO Standon Friedman, φωτογραφικό υλικό στο οποίο εμφανίζονταν συγκεντρωμένα απόρρητα έγγραφα της κυβέρνησης. Εφόσον το υλικό είναι γνήσιο υπάρχει η δυνατότητα να μαθευτούν για πρώτη φορά, τα άτομα που αποτελούσαν τον αρχικό κορμό στην σύστασή της. Αυτά ήταν τόσο εξέχοντα μέλη της επιστημονικής κοινότητας αλλά κυρίως της στρατιωτικής ιεραρχίας. Λίγα μέλη ήταν άγνωστα, αλλά στην αναζήτηση των ερευνητών βρέθηκε το βιογραφικό τους, αλλά και η ειδικότητα τους που τους ενέπλεκε στο όλο θέμα. Τα ανώτερα κλιμάκια της Λέσχης Jason (μια ευρύτερη ονομασία της Majestic 12), τα αποτελούσαν 32 άτομα. Τα 20 έφεραν τους κωδικούς J1, J2, J3...J20. Τα υπόλοιπα 12 αποτελούσαν το ανώτερο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο αναφέρονταν όλοι οι υπόλοιποι και έφεραν τους κωδικούς MJ1, MJ2...MJ12. O κατάλογος του συμβουλίου ήταν εντυπωσιακός:



1. Ο Υποναύαρχος Roscoe Hillenkoetter, διευθυντής της κεντρικής υπηρεσίας κατασκοπείας και πληροφοριών.
2. Ο Dr Vannevar Bush, ο οποίος ήταν υπεύθυνος της στρατιωτικής έρευνας και ανάπτυξης στον τομέα των όπλων και βασικός συντονιστής στον σχεδιασμό ατομικών βομβών.
3. O υπουργός Άμυνας James Forrestal
4. Ο Στρατηγός της πολεμικής αεροπορίας Nathan F. Twining.
5. Ο Στρατηγός της πολεμικής αεροπορίας Hoyt Vandenburg ο οποίος ήταν διευθυντής της CIA λίγο πριν τον επίσημο σχηματισμό της ομάδας.
6. O Dr Detlev Bronk, βιοφυσικός, επικεφαλής της Εθνικής Ακαδημίας Επιστήμης, και Πρόεδρος της ιατρικής συμβουλευτικής επιτροπής, της Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας.
7. O Dr Jerome Humsaker, διάσημος σχεδιαστής αεροσκαφών και Πρόεδρος της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής για την αεροναυτική.
8. Ο Υποναύαρχος Sidney Souers, πρώην διευθυντής της ναυτικής υπηρεσίας πληροφοριών (1946) και πρώτος διορισμένος εκτελεστικός γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου ασφαλείας  (1947).
9. Ο γραμματέας του Υπουργείου Άμυνας Gordon Gray που αργότερα έγινε προϊστάμενος της CIA στον τομέα της ψυχολογίας.
10. Ο Donald Menzel, ένας εξέχων καθηγητής αστροφυσικής του πανεπιστημίου του Χάρβαρντ, ο οποίος είναι ο πιο διάσημος για της σκληρότατες επιθέσεις του εναντίον των θέσεων των υποστηριχτών της ύπαρξης των UFO.
11. Ο Στρατηγός Robet M.Montague ο οποίος διέταξε την οργανωμένη έρευνα για της δυνατότητες των πυρηνικών όπλων στην βάση Albequerque στο Νέο Μεξικό.
12. Ο Στρατηγός Robet M.Montague ο οποίος διέταξε την οργανωμένη έρευνα για της δυνατότητες των πυρηνικών όπλων στην βάση Albequerque στο Νέο Μεξικό.

ΜΥΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ: Από τα διάφορα αρχεία που κατά καιρούς ανακαλύπτονται από ερευνητές ή που αποστέλλονται από αγνώστους (ψευδείς πληροφορίες ή ελεγχόμενες διαρροές για ψυχολογική προετοιμασία των πληθυσμών σε μελλοντικές εξελίξεις σε σχέση με τους εξωγήινους;), προκύπτουν σημαντικά στοιχεία. Ένα σύνολο προγραμμάτων και σχεδιασμών, με διάφορους κωδικούς φαίνεται να είναι υπό τον έλεγχο και την καθοδήγηση της αφανούς οργάνωσης. Τέτοια είναι:
κωδ. "ΣΙΓΜΑ" Το πρόγραμμα που καθιέρωσε τις πρώτες επικοινωνίες με τους εξωγήινους και ισχύει μέχρι σήμερα.
κωδ."ΠΛΑΤΩΝ" Αντισυνταγματικό πρόγραμμα αρμόδιο για τις διπλωματικές σχέσεις με τους εξωγήινους. Περιλαμβάνει συμφωνία απόκρυψης της παρουσίας τους στην γη, ανταλλαγή τεχνολογίας με παραχώρηση άδειας απαγωγής ανθρώπων και ζώων για έρευνες απο τους εξωγήινους, και περιοδική παράδοση καταλόγου όσων είχαν απαγάγει.
κωδ. "ΥΔΡΟΧΟΟΣ" Αφορά στην παρουσία των εξωγήινων στην γη, στην διασταύρωση τους με τον Homo Sapiens τα τελευταία 25000 χρόνια, και στην τελική διαμόρφωση των πληθυσμών στις ορεινές περιοχές στα σύνορα Ισπανίας - Γαλλίας και στην Συρία.
κωδ. "ΓΡΑΝΑΤΗΣ" Πρόγραμμα που αφορά στον έλεγχο των πληροφοριών και εγγράφων που αναφέρονται παγκοσμίως στο θέμα της εξωγήινης ζωής.
κωδ. "PLUTO" Αξιολογεί τα στοιχεία για τα UFO που σχετίζονται με την διαστημική τεχνολογία και τις διαστημικές πτήσεις.
κωδ. "ΑΚΑΡΙΑΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ" Αφορά στην περισυλλογή εξωγήινων σκαφών και των πληρωμάτων τους, όταν συντρίβονται ή καταρρίπτονται.
κωδ. "ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΩΣ" Εφαρμόζεται στην περιοχή 51 της Νεβάδα και αφορά στην ανακατασκευή ή αντιγραφή για πτήση εξωγήινων σκαφών. Οι προσπάθειες πέτυχαν με την μεταβίβαση τεχνολογίας από τους εξωγήινους.
κωδ. "LUNA" Αφορά στην εξωγήινη βάση στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού. Έχει περιγραφεί από τους αστροναύτες της διαστημικής αποστολής APOLLO.     


κωδ. "NRO" Αφορά στρατιωτικού τύπου οργάνωση για την ασφάλεια των εξωγήινων και εξωγήινων τεχνολογιών. Εδρεύει στο στρατόπεδο CARSON στο ΚΟΛΟΡΑΝΤΟ.
κωδ. "DELTA" Εκπαιδεύει το προσωπικό του προγράμματος NRO.                                 
κωδ. "JOSHUA" Παραγωγή όπλου ικανού να αντιπαρατεθεί με τα όπλα ακτίνων των εξωγήινων.
κωδ. "EXCALIBUR" Όπλο καταστροφής υπόγειων βάσεων των εξωγήινων.
κωδ. "ALIENS" Παρακολούθηση και έρευνα κάθε πτυχής για τους 5 διαφορετικούς τύπους εξωγήινων.
κωδ. "ΕΒΕ" Το πρόγραμμα για τον πρώτο ζωντανό εξωγήινο που ανασύρθηκε στο Roswell. Πέθανε στην αιχμαλωσία.
κωδ. "CRLL" Πρόγραμμα για τον πρώτο εξωγήινο που παραδόθηκε για έρευνες στα πλαίσια ανταλλαγών. Πέθανε από ασθένεια.
κωδ. "ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΟΙ" Πρόγραμμα για 3 εξωγήινους που παραδόθηκαν στα πλαίσια ανταλλαγών. Αποκαλούνταν (ALF). Εξωγήινες μορφές ζωής.
κωδ. "ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΒΑΣΕΙΣ" Αφορά 6 εξωγήινες βάσεις σε 4 διαφορετικά μέρη. Γιούτα, Κολοράντο, Νέο Μεξικό, Νεβάδα.
κωδ. "ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ" Δολοφονίες σε περίπτωση κινδύνου διαρροής μυστικών.
κωδ. "ΑΠΑΓΩΓΕΣ" Απαγωγές από τους εξωγήινους  πέρα των συμφωνημένων, ακρωτηριασμοί και εμφυτεύματα.
κωδ. "ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ" Πρόγραμμα τεχνασμάτων παραπληροφόρησης σε περίπτωση κινδύνου αποκάλυψης της αλήθειας πέρα από την θέληση της οργάνωσης.

Από τα διαρρέοντα στοιχεία που έχουν έρθει μέχρι σήμερα στο φώς, αλλά και από αυτά που διακινούνται μέσω της ηλεκτρονικής οδού διαφαίνεται ότι η Majestic 12 έχει επενδύσει μέσω αυτών των διαπλανητικών επαφών στην απόκτηση υψηλής τεχνολογίας για διάφορες χρήσεις. Η τεχνολογία αυτή αποκτάται από τους εξωγήινους επισκέπτες ή ανακαλύπτεται από κοινού. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι η παραγωγή μιας ουσίας που ονομάζεται "PENTAGEN"  (το πέμπτο ισότοπο  του υδρογόνου), ή υδρογόνο5. Από πρόσφατες πληροφορίες προκύπτει ότι κυβερνητικοί ερευνητές εργάζονται πάνω στην ουσία αυτή σε μυστικές εγκαταστάσεις που φτιάχτηκαν για αυτό ακριβώς τον λόγο. Μια άλλη τεχνολογία που φημολογείται και πάνω στην οποία διεξάγονται έρευνες είναι η συσκευή παραγωγής ενέργειας "απεριόριστης δύναμης" που αποκαλείται "Το ορθογώνιο του κρυστάλλου" (CR). Από τις πληροφορίες αναφέρεται και σαν "ενεργειακή συσκευή μορίων ενισχυμένου κενού", και βρέθηκε το 1947 στο χώρο της συντριβής ενός δεύτερου διαστημικού σκάφους, κοντά στο Roswell του Νέου Μεξικού. Έχουν γίνει γνωστές μια σειρά από προσπάθειες για την αφομοίωση της τεχνολογίας που χρησιμοποιούν τα ιπτάμενα εξωγήινα σκάφη. Σαν τέτοιες είναι:             
1957: Η πρώτη προσπάθεια να εξεταστεί το σύστημα προώθησης που φαίνεται να συλλέχθηκε από την πτώση του σκάφους στο Roswell.  Έγινε μια αντιγραφή του συστήματος και η δοκιμή της λειτουργίας του πραγματοποιήθηκε στην περιοχή Νο8, μονάδα 3C (ελλιπή στοιχεία).                                                                                            
1961: Πρώτη προσπάθεια πτήσης του επισκευασμένου ή αντίγραφου σκάφους του Roswell στην περιοχή Νο27, μονάδα 1Β.                                                                            
Δοκιμές ακτινοβόλων συσκευών του σκάφους του Roswell στο Los Alamos στην περιοχή 18, μονάδα 3Ζ.                                                                                                          
1964: Αποτυχημένη προσπάθεια και έκρηξη στο πειραματικό σύστημα προώθησης που τοποθετήθηκε στο σκάφος του Roswell στην περιοχή 7, μονάδα 19S                         
1968: Επιτυχημένη πτήση του σκάφους του Roswell με χρήση παλιού Αμερικανικού πυρηνικού συστήματος προώθησης. Περιοχή 29, μονάδα 1Β.                                     
1970: Έκρηξη που φαίνεται να προήλθε από συστήματα προώθησης εξωγήινων σκαφών που βρίσκονταν στο έδαφος και εξετάζονταν. Περιοχή 25, μονάδα 8Β.

Όπως προκύπτει μέσα από τα έγγραφα, εξωγήινα σκάφη έχουν προσγειωθεί εν γνώσει της κυβέρνησης στην επικράτεια των ΗΠΑ, και μάλιστα έχουν πραγματοποιηθεί επαφές σε ανώτατο επίπεδο. Οι πληροφορίες δεν κάνουν λόγο για το ποιοι πήραν μέρος σε αυτές τις επαφές, ούτε τι συζητήθηκε αλλά και ούτε για το τι έχει σχεδιαστεί για το μέλλον.