PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Έκτακτο: Ανακάλυψη εξωγήινης(;) μούμιας σε αρχαία πυραμίδα



Ένα μουμιοποιημένο σώμα ενός υποτίθεται εξωγήινου βρέθηκε σε μια αρχαία πυραμίδα. Το πλάσμα, ύψους περίπου 1.5 με 1.6 μέτρων ανακαλύφθηκε κατά την διάρκεια της εξερεύνησης του μνημείου, που χρονολογείται από τις δυναστείες,Senusret ll(1897π.Χ – 1878). Το πτώμα τάφικε με μεγάλη προσοχή, μαζί με..διάφορα παράξενα αντικείμενα. Σύμφωνα με αιγυπτιακές πηγές, η εξωγήινη μούμια ανακαλύφθηκε από τον Δρ. Victor Lubek,συνταξιούχο καθηγητή του πανεπιστήμιου της Πενσυλβανία. Ο αρχαιολόγος είχε εντοπίσει ένα κρυφό θάλαμο, ενώ εξερευνούσε την πυραμίδα που περιείχε τα λείψανα μιας βασίλισσας. Στο θάλαμο έχει βρεθεί επίσης μείγμα από χρυσό και πηλό και ένα είδος ενδύματος που καλύπτει το σώμα του πλάσματος.Είχε βρεθεί και άλλη μούμια στο Περού;
Θα μπορούσε αυτό να είναι μια εξωγήινη μούμια; Η φωτογραφία είναι από μια ομάδα αρχαιολογίας από το πανεπιστήμιο του Illinois το 1972κατά την επίσκεψη σε ιδιωτικό μουσείο στην Αρεκίπα του Περού. Ενώ η ομάδα έβλεπε διάφορα εκθέματα, κλήθηκε να δει ένα ειδικό δωμάτιο στο πίσω μέρος, στο οποίο μια περίεργη μούμια στεγάζονταν. Αυτή η φωτογραφία λήφθηκε ακριβώς εκείνη την στιγμή από ένα από τα μέλη της ομάδας.
Τα αρχεία του μουσείου αναφέρουν ότι η μούμια προήρθε από μια ομάδα ντόπιων που έκαναν εκσκαφές σε τάφο που νόμιζαν ότι ανήκε σε Ίνκας κρυμμένο σε μια σχεδόν απρόσιτη σπηλιά ψηλά στα βουνά κοντά στο Tres Cruces. Όταν η ομάδα επέστρεψε στο μουσείο το 1996, ανακάλυψαν ότι το μουσείο είχε καεί αφού πρώτα κλέφτες έκλεψαν όλα τα έργα τέχνης του.

πηγη:http://www.inews.gr/141/apistevto-moumia-exogiinou-se-pyramida.htm