PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα αποκάλυψη εξωγήινης τεχνολογίας από τον Αμερικανικό στρατό



Περίοδο αποκαλύψεων φαίνεται ότι διανύουμε, αφού μετά το ελαφρύτερο μέταλλο που σας παρουσίασε η ομάδα Ερ.Ε.Ν.Ζω πριν από λίγες ημέρες, μια νέα ανακοίνωση του Αμερικανικού στρατού τον Νοέμβριο του 2011, έρχεται να επαληθεύση αυτό που ξέρουν όλοι. Την κατοχή εξωγήινης τεχνολογίας, την επεξεργασία της, και την εκμετάλλευση της!
Πιο συγκεκριμένα:
Ένα «κύμα αφόρητης θερμότητας» εμφανίζετε από το πουθενά και κάνει τον στόχο να απομακρυνθεί έντρομος. Το αμερικανικό πεντάγωνο επέδειξε στους δημοσιογράφους πριν από λίγες μέρες το «Σύστημα Ενεργού Άρνησης», ή ADS (Active Denial System), ένα νέο όπλο ηλεκτρομαγνητικών ακτινών για την απώθηση εχθρών και διαδηλωτών. Όπως σχολίασε ο συνταγματάρχης Tafola, Διευθυντής της Κοινής Διεύθυνσης Μη Θανατηφόρων Όπλων του Αμερικανικού Υπουργείου Άμυνας, «δεν θα το δεις, δεν θα το ακούσεις, δεν θα το μυρίσεις. Σίγουρα όμως θα το νοιώσεις»
Το ADS αναπτύχτηκε για λογαριασμό της υπηρεσίας από την εταιρία οπλικών συστημάτων Reytheon. Ο τετράγωνος πομπός του ADS, σχεδιασμένος να τοποθετείτε πάνω σε οχήματα Humvee, εκπέμπει ηλεκτρομαγνητικά κύματα με μήκος κύματος μερικών χιλιοστών, τα οποία θερμαίνουν τα μόρια του νερού και λίπους στο δέρμα του στόχου σε απόσταση μέχρι και ενός χιλιομέτρου! Η αρχή λειτουργίας είναι ίδια με αυτή στην οποία βασίζονται οι φούρνοι μικροκυμάτων. Η διαφορά είναι το μεγαλύτερο μήκος κύματος του ADS το οποίο εμποδίζει την ακτινοβολία να φτάσει σε βάθος μεγαλύτερο από 0,4 χιλιοστά μέσα στο δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το όπλο είναι ασφαλές, παρόλο που η ισχύς του είναι 100 φορές μεγαλύτερη από`τι ο πομπός ενός φούρνου μικροκυμάτων. Το ADS θεωρείτε πλέον έτοιμο για χρήση. Επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί στο πόλεμο του Αφγανιστάν, τελικά όμως αποσύρθηκε πριν τεθεί σε δράση. Δεδομένου ότι το πεντάγωνο συνεχίζει να επενδύει στα μη θανατηφόρα όπλα, το ADS προορίζεται να χρησιμοποιηθεί όχι μόνο σε στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και σε σταθμούς έλεγχου σε δρόμους και σε λιμάνια, ακόμα και για τον έλεγχο του πλήθους σε διαδηλώσεις.




Πάμε να δούμε αν έχει χρησιμοποιηθεί αντίστοιχο όπλο στο παρελθόν και που.

Όσοι είναι καλοί γνώστες της UFOλογίας, το μυαλό τους έχει αρχίσει και τρέχει ήδη προς την Βραζιλία και το πιο γνωστό και εντυπωσιακό περιστατικό 2ου τύπου: το φρούριο Itaipu.
Ένα περιστατικό που υπάρχει σε όλα σχεδόν τα βιβλία UFOλογίας!
                                                                                                                         Το φρουριο Itaipu σήμερα
Στις 4 Νοεμβρίου 1957, στο φρούριο Itaipu, στην πόλη Praia Grande ,της Βραζιλίας, στις 2.00 π.μ περίπου, δυο φρουροί είδαν ένα λαμπερό φως να κατεβαίνει με μια τρομακτική ταχύτητα. Στην αρχή σκέφτηκαν  ότι ίσως να είναι αστέρι, αλλά μετά συνειδητοποίησαν ότι ήταν στην πραγματικότητα ένα αντικείμενο που κατέβαινε με μεγάλη ταχύτητα προς την κατεύθυνση του φρουρίου. Στα 1000 πόδια (330 μέτρα), πάνω από το φρούριο, μείωσε ξαφνικά την ταχύτητα του. Εκείνη την στιγμή οι φρουροί μπορούσαν να δουν ότι το αντικείμενο ήταν κυκλικό, περίπου 100 μέτρα διάμετρο, με έντονο πορτοκαλί φως. Το αντικείμενο σταμάτησε στα 50 περίπου μέτρα πάνω από τους φρουρούς, αλλά εκείνοι ήταν τόσο φοβισμένοι που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν. Κάθε ένας από αυτούς ήταν οπλισμένος με ένα υποπολυβόλο, αλλά κανείς δεν τόλμησε να το χρησιμοποιήσει ή να ενεργοποιήσει το συναγερμό του φρουρίου. Ξαφνικά, το αντικείμενο άρχισε να εκπέμπει ένα ισχυρό βουητό, κι ένα ισχυρό κύμα θερμότητας έπληξε τους φρουρούς, παρόλο που δεν υπήρχε καμιά ορατή φλόγα ή φως. Τα ρούχα τους άρχισαν να καίγονται ενώ ένας από αυτούς δεν μπόρεσε να αντισταθεί, έπεσε στα γόνατα του και λιποθύμησε. Ο άλλος πρόλαβε να καλυφτεί κάτω από ένα κανόνι που βρισκόταν κοντά του. Οι κραυγές τους ειδοποίησαν τους υπόλοιπους στρατιώτες που ήταν εκεί γύρω, αλλά πριν προλάβουν να αντιδράσουν όλα τα φώτα του φρουρίου έσβησαν για άγνωστο λόγο. Ένα λεπτό αργότερα, τα φώτα επέστρεψαν και αμέσως μετά το κύμα θερμότητας σταμάτησε. Ορισμένοι στρατιώτες πρόλαβαν να δουν το αντικείμενο να ανεβαίνει στον ουρανό.
Οι φρουροί που καίγονταν μεταφέρθηκαν μέσα στο φρούριο και έλαβαν ιατρική περίθαλψη. Αργότερα, ο διοικητής του φρουρίου έστειλε ένα μήνυμα στην έδρα του στρατού της Βραζιλίας. Οι φρουροί τραυματίστηκαν σοβαρά, και παρουσίασαν εγκαύματα 1ου και 2ου βαθμού στο 10% του σώματος τους. Δεδομένου ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες είχαν περισσότεροι γνώση και εμπειρία με τα UFO, οι αρχές της Βραζιλίας ζήτησαν από την Αμερικανική πρεσβεία βοήθεια σχετικά με τις έρευνες.

Λίγο καιρό μετά ερευνητές της πολεμικής αεροπορίας της Βραζιλίας μαζί με προσωπικό της πολεμικής αεροπορίας των ΗΠΑ πέταξαν στο φρούριο όπου και πήραν καταθέσεις από τους δυο τραυματισμένους φρουρούς αλλά και από άλλους στρατιώτες που πρόλαβαν και είδαν το αντικείμενο την ώρα που απομακρυνόταν.

Είναι η πρώτη φορά που ένα άγνωστο αντικείμενο εξαπολύει επίθεση, και μάλιστα με κύματα ανυπόφορης θερμότητας.

Η αναφορά της Αμερικάνικης πρεσβείας της Βραζιλίας
για το περιστατικό, που εστάλει στην Ουάσιγκτον


Φυσικά το περιστατικό στη Βραζιλία δεν είναι το μόνο στην ιστορία της UFOλογίας.
Σας είχαμε αναφέρει πριν από λίγες ημέρες μέσα από την ιστοσελίδα μας   http://erenzw.blogspot.gr/   το περιστατικό του Stephen Michalak (αναφορά Νο 2), και την κατάληξη του. Εγκαύματα 2ου και 3ου βαθμού μετά από ένα κύμα θερμότητας κατά την απογείωση του UFO.

Αντίστοιχα περιστατικά μας αφηγείται ο John Keel στο βιβλίο του Operation Trojan Horse. 1970 (Επιχείρηση Δούρειος Ίππος). Σε ένα σημείο ο Keel αναφέρει: «το τμήμα του φάσματος με τα μικροκύματα θα εξηγούσε τα κύματα ανυπόφορης θερμότητας που βιώσαν – για παράδειγμα ο άτυχος βραζιλιάνος Salvador de Santos, την περίπτωση του οποίου ερεύνησε ο Ζακ Βαλλε, και ο οποίος πέθανε με την σάρκα του να «πέφτει» από τα κόκκαλα σαν να είχε «βράσει», μετά από εμπειρία που είχε με κύμα θερμότητας».

Ο Keel παραθέτει επίσης την περίπτωση του Eddie Webb ενός φορτηγατζή που καταδιώχτηκε από ένα λευκό φως στις 3 Οκτωβρίου 1973 στο νοτιοανατολικό Missouri και ο οποίος έβγαλε έξω το κεφάλι του για να κοιτάξει πίσω. Ακολούθησε μια εκτυφλωτική λάμψη. Ο ένας φακός είχε πέσει από τα γυαλιά του και ο σκελετός τους είχε λιώσει. Το αποτέλεσμα ήταν παροδική τύφλωση.

πηγή:
http://rr0.org/science/crypto/ufo/enquete/dossier/FortItapu/index.html
Colin Wilson ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ - εκδόσεις ΑΡΧΕΤΥΠΟ