PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

UFO πάνω από την Θεσσαλονίκη (11 Ιουνίου 2012)




Πολλές αναφορές φτάνουν από Θεσσαλονίκη για εμφάνιση στόλου UFO το βράδυ της 11 Ιουνίου 2012. Η πρώτη αναφορά μιλάει για 10 περίπου πορτοκαλόχρωμα αντικείμενα τα οποία έγιναν ορατά από την περιοχή της Πυλαίας, πετώντας σε σχηματισμό, και εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα. Στην πορεία εμφανίστηκαν ακόμα τέσσερα τα οποία φαίνονταν να έχουν πορεία προς το βουνό, στην συνέχεια όμως χωρίστηκαν, τα τρία από αυτά έστριψαν προς τα δυτικά, ενώ το 4ο εξαφανίστηκε πιο απότομα.
Σε άλλη αναφορά από το  http://stergiog.wordpress.com/ διαβάζουμε: χθες βράδυ στα ανατολικά της Θεσσαλονίκης στο ύψος της παραλίας προς το μέγαρο μουσικής, δυο φορές ανά δεκάλεπτο περίπου έκαναν την εμφάνιση τους δυο περίεργα φώτα σαν αεροπλάνα αλλά δεν ήταν αεροπλάνα. Ήταν έντονο πορτοκαλί χρώμα της φωτιάς που έμοιαζε με φλεγόμενο αντικείμενο και κινούνταν κατά μήκος της πόλης και φαινόταν πεντακάθαρα. Είχε το σχήμα σφαίρας και αφού η διέλευση του προχωρούσε κάπου στα πέντε λεπτά από την ώρα που το είδα , ξαφνικά χάθηκε αφού πραγματοποίησε έναν γρήγορο ελιγμό. Εμφανίστηκε άλλο ένα μετά από λίγο το οποίο ανέβαινε κάθετα τον ουρανό και αφού πραγματοποίησε και αυτό αντίστοιχη πορεία, κάνοντας και αυτό ένα ελιγμό, εξαφανίστηκε.
Να θυμίσουμε ότι τετράδα UFO κοκκινωπού χρώματος είχαν εμφανιστεί στις 26/5/2012, στην περιοχή της Ηλιούπολης στην Αθήνα, σε χαμηλό ύψος και ταχύτητες, με απότομες αλλαγές κατεύθυνσης..
Τις πληροφορίες μας έδωσε η κ. Μαρία Πισιώτη, φίλη της ομάδας Ερ.Ε.Ν.Ζω