PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Νέες μαζικές αναφορές για ΑΤΙΑ στο Αίγιο! Video (Μέρος 2ο)


Πληθαίνουν οι αναφορές κατοίκων του Αιγίου για την εμφάνιση μιας μυστηριώδους, πύρινης σφαιρικής «μπάλας», που κινείται στον ουρανό για πολλές ώρες κατά τη διάρκεια της νύχτας, ακολουθώντας ακανόνιστες τροχιές! Στις 20 Σεπτεμβρίου η zougla.gr δημοσίευσε φωτογραφίες και την περιγραφή ενός κατοίκου του φαινομένου και το βράδυ της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου υπήρξαν πολλές αντίστοιχες αναφορές, που απασχόλησαν μάλιστα και τις αστυνομικές αρχές της πόλης, που έσπευσαν για επιτόπια έρευνα,, όπως τόνισε στη zougla.gr αστυνομικός από το ΑΤ Αιγίου.

Ο Βασίλης Δούκας, κάτοικος Αιγίου, μας περιγράφει: «Στις 22:00 βρισκόμουν στο κέντρο του Αιγίου, όταν την προσοχή μου προσέλκυσε μια λάμψη, που έμοιαζε με φωτιά στον ουρανό. Η πρώτη μου σκέψη ήταν ότι πρόκειται για κάποια φωτιά από τον ορεινό όγκο στα βόρεια της πόλης προς τη Ρούμελη, όμως βρισκόταν σε μεγάλο ύψος για να ισχύει αυτό. Βεβαιώθηκα όταν διαπίστωσα ότι μετακινείται σε διάφορα σημεία του ουρανού. Ήμουν με το μηχανάκι μου και όταν βρέθηκα επί της οδού Ρήγα Φεραίου το είδα από πολύ κοντά, να έχει αλλάξει ύψος και θα το περιέγραφα σαν κάτι σφαιρικό με φλόγες φωτιάς γύρω του».

Στο σημείο αυτό, ο Βασίλης παρακολούθησε το φαινόμενο μαζί με άλλους μάρτυρες: «Όπως στεκόμουν στην άκρη του δρόμου, ένα περιπολικό της αστυνομίας σταμάτησε δίπλα μου για έναν τυπικό έλεγχο. Τους το έδειξα και οι αστυνομικοί αναρωτήθηκαν με τη σειρά τους για το περίεργο αυτό ουράνιο αντικείμενο, χωρίς να μπορούν να δώσουν κάποια εξήγηση. Αυτό τότε ανέπτυξε ταχύτητα και πέταξε σχεδόν πάνω από το σημείο στο οποίο βρισκόμασταν».

Στην ερώτηση της zougla.gr μήπως πρόκειται για αεροπλάνο, ο Βασίλης ήταν κατηγορηματικός: «Το σχήμα του, το χρώμα του, η κίνηση του, δεν είχαν καμία σχέση με αεροπλάνο».

Στη συνέχεια ο Βασίλης επέστρεψε στο σπίτι του, όπου συνέχισε να το παρατηρεί μαζί με τον πατέρα και τη μητέρα του –ο πρώτος μάλιστα χρησιμοποίησε και κιάλια, μη μπορώντας να δώσει κι αυτός κάποια εξήγηση. Το αγνώστου ταυτότητας αντικείμενο παρέμεινε για αρκετή ώρα πάνω από το ύψος της Εθνικής Οδού Πατρών-Κορίνθου, παίρνοντας αργά και σταδιακά ύψος στον ουρανό!

Αρκετοί ήταν οι κάτοικοι του Αιγίου που το παρατήρησαν και κάλεσαν την αστυνομία, η οποία τόνισε ότι στην επιτόπια έρευνα της δεν κατέγραψε κάτι το περίεργο…

Δείτε το βίντεο που απεικονίζει ένα αντίστοιχο φαινόμενο από την περιοχή, το οποίο ανέβασε –όπως ισχυρίζεται- στο youtube, κάτοικος του Αιγίου, στις 5 Ιουλίου 2012 (τα σχόλια και η μουσική υπόκρουση αποτελούν επιλογές του χρήστη που ανέβασε το βίντεο):