PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Οι εξωγήινοι είναι εδώ. ΣΕΙΡΙΟΣ Ντοκιμαντέρ (Ελληνικοί υπότιτλοι)

Το ερώτημα αν υπάρχει ζωή πέρα από τον πλανήτη μας βασανίζει την ανθρωπότητα χιλιάδες χρόνια.

Πολλά έχουν γίνει, όπως τα πρώτα βήματα του ανθρώπου στη Σελήνη και τα αμέτρητα διαστημικά προγράμματα, ενώ ακόμα περισσότερα έχουν ειπωθεί για το ζήτημα αυτό, με θεωρίες που ακροβατούν ανάμεσα στη σφαίρα του γραφικού και σε εκείνη της συνωμοσίας.
Η εποχή του διαδικτύου έφερε μια μεγάλη επανάσταση στη μεταφορά πληροφοριών σχετικά με το θέμα των ΑΤΙΑ (UFOs), όμως ο κίνδυνος της παραπληροφόρησης ήταν πάντα παρών, διαμορφώνοντας ένα εχθρικό κλίμα για οποιαδήποτε σοβαρή προσέγγιση ή μαρτυρία. Μια από αυτές είναι και του ντοκιμαντέρ «Σείριος», που έχει γίνει αντικείμενο συζήτησης ανά την υφήλιο.
Πρόκειται για τη δουλειά μιας ομάδας επιστημόνων με επικεφαλής τον Dr. Steven Greer, οι οποίοι συνέλεξαν στοιχεία σχετικά με την παρουσία των ΑΤΙΑ στον πλανήτη μας, με σκοπό να πιέσουν το Κογκρέσο να ανοίξει τους φακέλους των αμερικανικών μυστικών υπηρεσιών.
Τα στοιχεία που παρουσιάζονται στο ντοκιμαντέρ είναι πολλά και έχουν να κάνουν από τις νέες ενεργειακές τεχνολογίες και το πώς τα μεγάλα λόμπι εμποδίζουν την ανάπτυξή τους μέχρι την πρόσφατη ανακάλυψη ενός πλάσματος ύψους 13 εκατοστών, το οποίο έζησε για 8 χρόνια στον πλανήτη μας πριν από έναν αιώνα!

Το ντοκιμαντέρ: