PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Greek paranormal society (G.P.S), και ο κόσμος των πνευμάτων

Αν και σκοπός της ιστοσελίδας μας είναι η μελέτη και η έρευνα του φαινομένου των ΑΤΙΑ και της πιθανής εξωγήινης επισκεψιμότητας στον πλανήτη μας, σήμερα θα κάνουμε μια μικρή  εξαίρεση για να σας παρουσιάσουμε μια αξιόλογη προσπάθεια που αφορά τον κόσμο των πνευμάτων και της σωστής προσέγγισης της φαντασμοθηρίας από την ομάδα Greek paranormal society(G.P.S)     

H Greek paranormal society (G.P.S) ιδρύθηκε με σκοπό να ερευνά και να εξηγεί φαινόμενα γύρω από τον κόσμο των πνευμάτων. Πάνω απ’όλα βάζει την λογική, και με την τεχνολογία σύμμαχο προσπαθεί να δώσει απαντήσεις. Είναι η πρώτη ομάδα στην Ελλάδα πού έχει σαν μέλη, ψυχολόγο, τεχνικούς φώτο-ήχου-εικόνας καθώς και ο team leader είναι σκεπτικιστής. Με μεθόδους που χρησιμοποιούνται στο εξωτερικό, και εξοπλισμό ειδικά για φαντασμοθηρία, προσπαθούν να συλλέξουν και να μελετήσουν το μεταφυσικό. Σύντομα η ομάδα θα ξεκινήσει το ταξίδι της σε όλη την Ελλάδα για να βρεθεί σε μέρη με αναφορές πνευμάτων, και θα τα μεταφέρει σε μορφή επεισοδίων για να τα δούνε όλοι.

Μπορείτε να επισκεφτείτε την σελίδα της  Greek paranormal society(G.P.S) στο Facebook από τον παρακάτω σύνδεσμο Greek paranormal Society