PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Όταν πολιτικοί και επιστήμονες μιλούν για εξωγήινους και αποκαλύπτουν την αλήθεια!

Οι εξωγήινοι και η πιθανή επίσκεψη τους στον πλανήτη μας είναι ένα από τα αγαπημένα θέματα των θεωριών συνωμοσίας. Με τον όρο θεωρία συνωμοσίας χαρακτηρίζεται κάθε θεωρία σύμφωνα με την οποία, κάποιο γεγονός, ή μια σειρά από γεγονότα ερμηνεύονται ως αποτέλεσμα συνωμοτικής, μυστικής, οργανωμένης και υπόγειας δράσης ατόμου, ή ομάδας ανθρώπων, ή υπηρεσιών, ή Πολιτικής παράταξης, ή Κυβερνήσεων, ή Συνασπισμών. Όταν όμως οι  δημόσιες τοποθετήσεις και αποκαλύψεις διακεκριμένων επιστημόνων και  πολιτικών ακολουθούν η μια την άλλη και παίρνουν μορφή χιονοστιβάδας τότε δημιουργείται έντονος προβληματισμός αλλά και πολλά ερωτήματα για το τι μας κρύβουν οι μυστικές υπηρεσίες, και κατά πόσο τελικά αναπόδεικτη είναι η θεωρία της επαφή μας με εξωγήινες ευφυείς οντότητες. Οι τελευταίες αποκαλύψεις που κάνουν το γύρω του διαδικτύου, του Boyd Bushman, διεθνούς φήμης εφευρέτη του πυραύλου Stinger, είναι μία ακόμα από τις πολλές που προηγήθηκαν τις τελευταίες τρεις δεκαετίες. Λίγο πριν αποβιώσει στις 7 Αυγούστου 2014 ο Boyd Bushman θέλησε να αποκαλύψει στην κάμερα όσα είδε και βίωσε επί 40 χρόνια ως επιστήμονας της Lockheed Martin στην Περιοχή 51. Η καριέρα του διήρκεσε πάνω από σαράντα χρόνια, τιμήθηκε με πολλά διπλώματα ευρεσιτεχνίας, και το έργο του συμπεριλαμβάνεται σε τομείς των αμυντικών όπλων της Hughes Aircraft, General Dynamics, Texas Instruments και Lockheed Martin. Στα δύο βιντεο που ακολουθούν από το Zougla.gr παρακολουθήστε τα σημαντικότερα σημεία της συνέντευξης -με μετάφραση:

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
 
video platformvideo managementvideo solutionsvideo player

Το 1997, εμφανίστηκε ένα βιβλίο το οποίο φαίνεται να επιβεβαιώνει όλα όσα υποπτεύονταν οι συνωμοσιολόγοι σχετικά με την κρατική συγκάλυψη. Η ‘’Μέρα Μετά το Ρόσγουελ’’ (The Day After Roswell) του εν αποστρατεία συνταγματάρχη Φίλλιπ Τζ. Κόρσο (Phillip J. Corso), όπου ισχυρίζεται πως, όχι μόνο ανακτήθηκαν  πτώματα και εξωγήινη τεχνολογία στο Roswell, αλλά αυτή η τεχνολογία – λέιζερ μικροτσίπ οπτικές ίνες,  υπερανθεκτικά υλικά Kevlar ακόμη και η  «ακτίνα θανάτου» που μελετήθηκε στο πρόγραμμα Πόλεμος των Άστρων – εκλάπη από τους εξωγήινους! Εκείνη την εποχή ο Κόρσο  βρισκόταν στην βάση του Fort Riley στο Kansas. Το 1961 που ο Κόρσο τώρα ήταν βοηθός του στρατηγού Τρυντώ (Trudeau), στο Πεντάγωνο, ανακάλυψε πως υπήρχε ένας ολόκληρος φοριαμός γεμάτος με εξωγήινη τεχνολογία από την συντριβή του Roswell. Ο Κόρσο πλέον ήταν επικεφαλής μιας ομάδας έρευνας και ανάπτυξης για να μελετήσει την τεχνολογία και να την «διασπείρει» σε μεγάλες αμερικανικές επιχειρήσεις, όπως η IBM και τα εργαστήρια Bell με αποτέλεσμα να αποκτήσουν οι Αμερικανοί το αποφασιστικό πλεονέκτημα έναντι των Ρώσων στον αγώνα δρόμου του διαστήματος και στον Ψυχρό πόλεμο.  Στο βιβλίο του, ο Corso επίσης ισχυρίζεται ότι η Strategic Defense Initiative (SDI), ή "Star Wars" (Πρωτοβουλία Στρατηγικής Άμυνας), είχε ως στόχο όχι μόνο να επιτύχει την καταστροφή των ηλεκτρονικών συστημάτων καθοδήγησης εισερχόμενων πυρηνικών κεφαλών του εχθρού, αλλά και την καταστροφή εχθρικών διαστημικών σκαφών, συμπεριλαμβανομένων και σκαφών εξωγήινης προέλευσης.
 



Τον Ιανουάριο του 2013, ο πρωθυπουργός της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σε μια εκπληκτική δήλωσή του, κάλεσε τον πρόεδρο Ομπάμα να πει στον κόσμο την αλήθεια για τους εξωγήινους, προσθέτοντας πως αν οι ΗΠΑ αρνηθούν να το πράξουν, θα το κάνει η Ρωσία. Η δήλωση του Ρώσου πρωθυπουργού έγινε στα πλαίσια της ετήσιας συνάντησης του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), που πραγματοποιήθηκε στο Νταβός της Ελβετίας από 23 έως 27 Ιανουαρίου 2013. Δύο περίπου μήνες νωρίτερα, σε βίντεο καταγράφηκε την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2012 μετά από συνέντευξη που παραχώρησε ο Μεντβέντεφ σε τηλεοπτικό σταθμό, σε off-air σχόλια, που έγιναν και ενώ τα μικρόφωνα ήταν ακόμα ανοιχτά, ήταν λιγότερο επιφυλακτικός στις απαντήσεις του. "Μαζί με τον χαρτοφύλακα με τους κωδικούς των πυρηνικών ο πρόεδρος της χώρας, έχει και ένα ειδικό φάκελο « άκρως απόρρητο ». Αυτός ο φάκελος στο σύνολό του περιέχει πληροφορίες σχετικά με τους εξωγήινους που επισκέφτηκαν τον πλανήτη μας", τόνισε ο Μεντβέντεφ χαμογελώντας. "Μαζί με αυτό, μας δίνεται και μια έκθεση από μία απολύτως μυστική ειδική υπηρεσία που ασκεί τον έλεγχο εξωγήινων στο έδαφος της χώρας μας ...


 
Ο Paul Hellyer ήταν πρωην υπουργός Άμυνας του Καναδά την περιοδο 1963 -1968. Έγινε επίσης αργότερα Υπουργός Μεταφορών καθώς και Αναπληρωτής Πρωθυπουργός. Αποκαλείται μάλιστα στην Wikipedia, The "Honourable" (O Αξιότιμος). Κατά τη συνταξιοδότηση, ο Hellyer άρχισε να κρούει τον κώδωνα για τα UFO και τους εξωγήινους. Η κατάθεσή του υποστηρίζεται από εκατοντάδες άλλους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς και πολιτικό προσωπικό σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων των επίσημων εγγράφων που δημοσιοποιήθηκαν από δεκάδες κυβερνήσεις ανά τον κόσμο που έχουν αναγνωρίσει επίσημα την ύπαρξη των ΑΤΙΑ.



Στο βίντεο που ακολουθεί μερικοί μόνο από τους σημαντικότερους πολιτικούς και επιστήμονες των τελευταίων πέντε δεκαετιών αποκαλύπτουν την αλήθεια για τους εξωγήινους.. Χάρυ Τρούμαν, Τζίμυ Κάρτερ, Ρόναλτ Ρήγκαν, Άλλεν Χάυνεκ, Ντόναλτ Κήχοου, Όρσον Γουέλς, Φίλιπ Κόρσο, αστροναύτες και πολλοί ακόμα..