PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Διεθνή συνέδρια UFO για το 2017, και η επέτειος των 70 χρόνων από το "Roswell Crash"

Από την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου μέχρι και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, θα πραγματοποιηθεί το 26ο Ετήσιο Διεθνές Συνέδριο UFO, στο Fountain Hills στο Phoenix της Arizona. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Ερ.Ε.Ν.Ζω θα βρίσκετε στο συνέδριο με τον αντιπρόσωπο της στην Αμερική Ματθαίο Αικατερινίδη, και θα σας μεταφέρει για μια φορά ακόμα όλες τις ομιλίες και τα παραλειπόμενα καθώς και φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Ομιλητές θα είναι οι: Ben Hansen, Yvonne Smith, Stanton Friedman, Kathleen Marden, Dr. Bob Davis, Erica Lukes, Ryan Spraque, Jennifer Stein, Greg Bishop, Richard Dolan, Dr. John Alexander, Alejandro Rojas κ.α.

Το 2017 όμως είναι και η 70η επέτειος της γνωστής υπόθεσης "Roswell Crash", καθώς και της  αναφοράς Kenneth Arnold, και επομένως οι προετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει. Το μουσείο του Roswell υποστηρίζει ένα φεστιβάλ UFO κάθε χρόνο γύρω από την επέτειο του αρχικού περιστατικού, στις αρχές Ιουλίου. Το πρόγραμμα του 2017 δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί. Είναι προγραμματισμένο όμως να διαρκέσει από την Πέμπτη 29 Ιουνίου μέχρι και την Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017. Στους ομιλητές του φεστιβάλ του 2016, περιλαμβάνονταν (μεταξύ άλλων) οι Stanton Friedman, Kathleen Marden (διαβάστε την συνέντευξη της Kathleen Marden στον Νίκο Αποστολόπουλο της Ερ.Ε.Ν.Ζω από ΕΔΩ), Donald Schmitt, Thomas Carey, Ben Hansen, Derrell Sims, Yvonne Smith, και Travis Walton. Για το 2017, το θέμα του φεστιβάλ είναι, «70 Χρόνια Μετά: Σύγχρονες Προκλήσεις για την Εξωγήινη Υπόθεση». Ο Jack Brewer έγραψε στο blog του «The Trail UFO» ότι έχει προσκληθεί να μιλήσει σε αυτό το συνέδριο, και ότι στους άλλους επιβεβαιωμένους ομιλητές περιλαμβάνονται ο Greg Bishop, ο Dr. Michael Heiser, Joseph Jordan, Guy Malone, και ο Nick Redfern.



Αλλά το 2017 θα υπάρξει και μία «αντίπαλη» εκδήλωση από την εφημερίδα της πόλης, την «Roswell Daily Record», που είναι χορηγός της εκδήλωσης «Roswell Incident», η οποία θα τρέξει από την Παρασκευή 30 Ιουνίου έως και την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017. Σε αυτή την ειδική εκδήλωση για τον εορτασμό της 70ης επετείου, μεταξύ των ομιλητών θα είναι ο Nick Pope, ο Lee Speigel, ο Alejandro Rojas, και Rase Hobbs. Η Ερ.Ε.Ν.Ζω θα βρίσκετε και σε αυτές τις δύο εκδηλώσεις και θα σας μεταφέρει από πρώτο χέρι όλες τις ομιλίες και τα παραλειπόμενα.

Διαβάστε ακόμα: