PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Ανάγλυφα των Μάγιας που βρέθηκαν τον Μάρτιο δείχνουν επαφές με μη ανθρώπινες οντότητες (video)

Μια από τις σημαντικότερες ειδήσεις του 2017, αν όχι η πιο σημαντική, ήταν η ανακάλυψη ανάγλυφων συμβόλων που βρέθηκαν τυχαία τον Μάρτιο πάνω σε πετρώματα μιας σπηλιάς, και τα οποία υποστηρίζουν την θέση ότι ο λαός των Μάγια είχε τελικά επικοινωνία με μη ανθρώπινες οντότητες – ίσως εξωγήινα όντα;

Η είδηση, αν και εξαπλώθηκε αστραπιαία από τον δημοσιογράφο Javier Lopez Diaz του ραδιοφωνικού σταθμού Cinco, δεν απέκτησε τις αναμενόμενες διαστάσεις στον χώρο των ΜΜΕ.



Μήπως τελικά το κατά λάθος αυτό εύρημα από τους κυνηγούς θησαυρών, είναι μια καθαρή απόδειξη ότι οι Μάγια είχαν απευθείας επικοινωνίας με μη ανθρώπινες οντότητες και ξένους σε εμάς πολιτισμούς; Τουλάχιστον τα σύμβολα που είναι χαραγμένα στο εσωτερικό ενός πολυσύνθετου συγκροτήματος σπηλαίων στο Μεξικό και τα οποία χρονολογούνται από την εποχή ύπαρξης των Μάγια, απεικονίζουν πεντακάθαρα μορφές μη ανθρώπινων οντοτήτων – για ορισμένους εξωγήινες μορφές- καθώς και Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα.

H ανακάλυψη αυτή έγινε τον Μάρτιο του έτους που μας πέρασε δηλαδή το 2017. Σύμφωνα με όσα δήλωσε και η ομάδα που τα βρήκε, τα χαράγματα στα πετρώματα σε κάποια από τα σπήλαια, του κατά τα άλλα μεγάλου και ανεξερεύνητου ως και σήμερα συγκροτήματος, βρίσκονται τοπογραφικά υπογείως σε σπήλαια που εκτείνονται μεταξύ των περιοχών Puebla και Veracruz του Μεξικού. 

Και φυσικά όπως είναι και αναμενόμενο, η ανακάλυψη τους αυτή εκτός από τυχαία, έγινε και αφού πρώτα η ομάδα εξερεύνησε και συνέχισε την διαδρομή για πολλές ώρες υπογείως, στις διάφορες στοές που υπάρχουν στις αναρίθμητες διακλαδώσεις που ακολούθησαν τα μέλη της ομάδας κατά την συνεχή κατάβαση και εξερεύνηση των σπηλαίων για την ανακάλυψη κρυμμένων ή θαμμένων θησαυρών. Μπορεί τελικά η ομάδα να μην βρήκε τον θησαυρό που ονειρευόταν, όμως κατάφερε να γίνει γνωστή παγκοσμίως, αφού μετά από πολλές ώρες κατάβασης στο εσωτερικό της γης έπεσε πάνω σε όχι ένα αλλά πολλά περισσότερα σπήλαια που φέρουν στον εσωτερικό τους τις ανθρώπινες δημιουργημένες αυτές χαράξεις στα πετρώματα τους. Οι σπηλιές που έχουν πλέον αναγνωρισθεί ότι φέρουν αυτές τις χαράξεις πάνω σε πέτρα από τον λαό των Μάγια, είναι σύμφωνα με τις μετέπειτα επιστημονικές μελέτες τουλάχιστον τρεις σε αριθμό (όσο αφορά την αυθεντικότητα και τον υπολογισμό του χρόνου δημιουργίας των χαράξεων). Το αξιοπερίεργο εδώ είναι ότι στο εξωτερικό ενός από αυτά τα τρία ήδη αναγνωρισμένα σπήλαια, οι κυνηγοί θησαυρών βρήκαν αρκετές σε αριθμό πέτρες είδους Jada, οι οποίες έφεραν επάνω τους μια παράξενη γραφή, ενώ σε ένα από τα σπήλαια πιστεύεται ότι βρήκαν και ένα κομμάτι χρυσού. Τέλος σημαντική είναι και η ύπαρξη μίας πέτρας η οποία επάνω της έχει χαραγμένη μια εικόνα η οποία δείχνει μία οντότητα να στέκεται ακριβώς κάτω από ένα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο και ο οποίος παρουσιάζεται να δίνει ένα δώρο στον λαό των Μάγια. 

Η ομάδα που ανακάλυψε τους συμβολισμούς αυτούς (χωρίς να είναι ειδικοί), έχει πειστεί πως τελικά ο λαός των Μάγια ή πως οι πρόγονοι τους Αζτέκοι, δεχόντουσαν επισκέψεις και κρατούσαν ένα είδος επαφής, δηλαδή δεχόντουσαν συχνές επισκέψεις από «εξωγήινες» οντότητες με τις οποίες είχαν αναπτύξει και ένα είδος κοινωνικοποίησης. Η θεωρία τους για την ύπαρξη των επιγραφών αυτών στο εσωτερικό των σπηλαίων που επισκέφτηκαν είναι ότι, κάποιοι «εξωγήινοι» πιθανότατα να έπεσαν στην Γη, και έμειναν στις σπηλιές αυτές για κάποιο χρονικό διάστημα, αρκετό ώστε να έρθουν σε επαφή με τους ανθρώπους που ζούσαν στην περιοχή αυτή και να αναπτύξουν μια πιο προσωπική σχέση - επαφή μαζί τους, πριν διασωθούν από τον δικό τους «εξωγήινο» λαό και γυρίσουν στον πλανήτη από τον οποίο προήλθαν. 

Ο λόγος που οι κυνηγοί θησαυρών επισκέφτηκαν το εν λόγο συγκρότημα υπογείων σπηλαίων είναι η ύπαρξη ενός τοπικού θρύλου, σύμφωνα με τον οποίο ένα εξωγήινο αεροσκάφος έπεσε ακριβώς στα σπήλαια αυτά, και το οποίο βρίσκεται στο εσωτερικό τους, μπλοκάροντας μία από τις εξόδους που έχει το υπόγειο αυτό συγκρότημα. Θρύλος που υπήρξε το αίτιο να αναζητήσουν το εξωγήινο αυτό σκάφος και να πλουτίσουν από την ανακάλυψη τους αυτή. Περαιτέρω έρευνα και επιστημονική ανάλυση πρόκειται να λάβει μέρος πάνω στις πέτρες που προαναφέραμε για να διαπιστωθεί πέρα κάθε αμφιβολίας εάν αυτές τελικά είναι αυθεντικές ή όχι. Προς το παρόν φαίνεται πως μόνο το Εθνικό Ινστιτούτο Ανθρωπολογίας και Ιστορίας του Μεξικό, έδειξε ενδιαφέρον για τα συγκεκριμένα ευρήματα και αποφάσισε να τα εξετάσει. Όλοι μας ελπίζουμε για την αυθεντικότητα τους.



ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Κείμενα, γραφικά, λογότυπα, φωτογραφίες, αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία και ως συλλογικό έργο προστατεύεται κατά τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου, του ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Η μη τήρηση των ανωτέρω επισύρει τις κυρώσεις του Ν. 2121/1993, άρθρο 66.

__________
ΠΗΓΗ