PROJECT "ARTEMIS": Επιστροφή στην Σελήνη (Συνεχής ενημέρωση)

Νέα «βόμβα» για Κυβερνητικό Αξιωματούχο των Η.Π.Α. στο 28ο συνέδριο UFO στην Αριζόνα

Γράφει ο Ματθαίος Αικατερινίδης
Αντιπρόσωπος της Ερ.Ε.Ν.Ζω στις Η.Π.Α.

Από της 14 έως της 18 Φεβρουαρίου 2018 στην Αριζόνα των Η.Π.Α. πραγματοποιήθηκε το μεγαλύτερο διεθνές συνέδριο για τα UFO, το 28ο κατά σειρά. Οι ομιλητές προσπάθησαν να καλύψουν μία ευρεία γκάμα θεμάτων, με σημαντικότερα ονόματα ερευνητών αυτά της Linda Moulton Howe,  Dr. William Birnes,  Ben Hansen,  Yvonne Smith,  Alejandro Rojas, Travis Walton, και Bryce Zabel. 
Ο Bryce Zabel είναι συγγραφέας και παραγωγός του Hollywood, και παραγωγός πολλών θεματικών προγραμμάτων της τηλεόρασης για ΑΤΙΑ και εξωγήινους, συμπεριλαμβανομένου του Dark Skies στο NBC (1996). Ήταν ο τελευταίος ομιλητής της πρώτης μέρας του συνεδρίου, και ήταν και αυτός που έβγαλε την πιο ενδιαφέρουσα ίσως είδηση του φετινού συνεδρίου. Η κύρια «βόμβα» του, ήταν να αποκαλύψει το όνομα του κυβερνητικού αξιωματούχου που δήλωσε ότι ομολόγησε πως εργάστηκε σε ένα μυστικό υπόγειο εργαστήριο κοντά στην Ουάσιγκτον, όπου κρατούνται μη ανθρώπινες οντότητες (εξωγήινοι;) Αυτή η ομολογία αποκαλύφθηκε πριν από 30 χρόνια στον συνάδελφο και συνεργάτη του Zabel, Brent Friedman και το όνομα του κυβερνητικού αξιωματούχου ήταν John S. Herrington. Ο John Stewart Herrington (γεννημένος στις 31 Μαΐου 1939) είναι Αμερικανός δημοκρατικός πολιτικός. Υπηρέτησε ως υπουργός Ενέργειας των Ηνωμένων Πολιτειών υπό τον Ronald Reagan κατά τη διάρκεια της δεύτερης θητείας του. Συγκεκριμένα υπήρξε Βοηθός Γραμματέας του Ναυτικού (Manpower and Reserve Affairs) από το 1981 έως το 1983, αναπληρωτής βοηθός προεδρικού προσωπικού από το 1983 έως το 1985 και υπουργός Ενέργειας 1985-1989.
Αυτό που μένει τώρα να περιμένουμε είναι να έρθουν σε επαφή μαζί του, ώστε να επιβεβαιώσει ή να αρνηθεί αυτήν την εκδοχή της ιστορίας.

Περισσότερες και αποκαλυπτικές πληροφορίες για το 28ο συνέδριο τις επόμενες ημέρες, πάντα μέσα από την ιστοσελίδα της Ερ.Ε.Ν.Ζω, την μοναδική ελληνική ιστοσελίδα που για 5ο συνεχή χρόνο δίνει το παρών στο συνέδριο, και μεταφέρει αυτούσια και από «πρώτο χέρι» όλα όσα συνέβησαν αλλά και όσα αποκάλυψαν οι ομιλητές, καθώς και πλούσιο οπτικό υλικό.